• Front
  • Back
  • Side
  • Detail

P806

Storlek:
Färg:
9500,00 SEK
9500,00 SEK

Brudklänning som är täckt i spets och ryggen har en wow effekt med knappar som går ända från nacken ut i det långa släpet.

Denna klänning har vi inne i butik i en eller flera storlekar. Klänningen kan sys in två storlekar och sys ut en storlek. Priset för lagerklänningarna är 7500:-.

Behöver vi beställa en ny klänning tex för att du söker en annan storlek än vad som finns inne kostar den 9500:-. Du kan även i detta priset göra någon mindre ändring i designen tex höja/sänka ryggen, korta/länga släpet, lägga till en ärm tex osv.

Vill du hellre helt bestämma design på din klänning kan du " Designa egen brudklänning". Det kostar 11000:- och mer information finns HÄR.

Sömnad ( om det behövs) tillkommer på alla klänningar. Vill du använda vår sömmerska kostar det 390/h med ett maxtak på 2500:-. Det är viktigt att du bokar tid direkt då hon snabbt blir fullbokad.

För beställning via hemsidan, skriv din storlek i övrigt fältet i kassan.

Varmt välkommen att prova brudklänningar hos oss. När du och ditt eventuella sällskap kommer till oss på din bokade tid får ni Vip-rummet, ett glas mousserande och hela butiken för er själva. En av våra trevliga och kunniga medarbetare hjälper dig genom att lyssna till dina önskemål och matcha det med vårt stora sortiment för att hitta din drömklänning.

Varmt välkomna till oss! BOKA TID HOS OSS

Adress: Göteborgsvägen 84, ÄLVÄNGEN. Det finns gratis parkering precis utanför butiken samt nära gångväg om du kommer med kommunaltrafik.