Hos oss har du möjlighet att sätta ihop dina önskemål från olika klänningar, bilder och idéer för att beställa just din drömklänning.

lbland när våra kunder provar brudklänningar kan de fastna för toppen hos en klänning, men vill hellre ha tyllkjol med spetsdetaljer och band i midjan tex än chiffong som var på den de testade osv. Vanligt är att de fastnar för en klänning men tex vill ha den djupare i ryggen eller längre släp. Inga problem hos oss! Vi beställer efter dina önskemål.

Hos oss kan du utgå från en av våra modeller och ändra vissa delar tex hur den ska se ut i ryggen, vilken spets, släpets längd, ringning osv.

Du kan BOKA TID HÄR om du vill "Designa Egen" annars hjälper vi dig med din beställning via mail.

Vi tar inte emot beställningar med för många ändringar eller via andra bilder som är svåra att se hur de ser ut osv där du som kund tydligt inte ser vad du kommer att få.

Designa egen brudklänning kostar alltid 8500:-.

Frakt tillkommer alltid med 160:-

Du kan även designa din egen slöja. Ofta väljer man att ha samma spets på slöjan som den klänning man valt. Du väljer om den ska vara i flera lager , lång eller kort osv. Pris 990:-.

NÄR DU DESIGNAR EGEN KLÄNNING GÄLLER EJ ÖPPET KÖP OCH VI KAN ENDAST GÖRA DETTA OM DET ÄR GOTT OM TID, VI TAR INTE EMOT BESTÄLLNINGAR MED FÖR KORT VARSEL.

Boka gärna tid hos oss HÄR

Här beställer du via hemsidan

Varmt välkommen!

s://www.dindromklanning.se/product.html/designa-egen-brudklanning