Din Drömklänning grundades 2009 av Amelia Glavinger som fortfarande driver verksamheten. 

Adress Butik: Göteborgsvägen 84, Älvängen. Parkering precis utanför. Pendeltåget stannar fem minuters gångväg från butiken.

Vi rekommenderar att boka tid. Vi har tider alla veckans dagar nästan året runt. Då är du garanterad personlig service, viprum samt att vi förbereder klänningar för just dig. Boka tid HÄR

Butikens öppettider för drop in:

Måndagar: 11-16

Tisdagar 11-16

Onsdagar 17-19

Torsdag 11-16

Fredag 11-16

Lördagar och Söndagar 11-13.

Övriga tider bokas- Vi rekommenderar att boka tid. Då är du garanterad personlig service och vi förbereder klänningar för just dig.

Mail: info@dindromklanning.se | Tel: 0739-036236 Boka gärna tid HÄR

Vi har hjälpt flera tusen brudar med deras brudklänningar och har god erfarenhet av att hjälpa kunden med att hitta något som både passar, smak, figur och plånbok.

Vår vision är Personlig Service - Stort utbud - Bra priser

Vi erbjuder trygga köp och bra vilkor som tex att vi har egen sömmerska som till mycket bra pris hjälper dig så klänningen sitter helt perfekt.

Hos oss kan du även Designa din egen brudklänning till fast pris 8500:- som är mycket populärt då man kan plocka olika delar och idéer från olika klänning och få sin favorit uppsydd.

BOKA TID HÄR för att prova våra klänningar.

Varmt välkommen att ringa för frågor eller bokning: 0739-036236

Våra klänningar är välsydda med förstärkt topp och inbyggda paddar för bysten samt vändsydda inuti. Det är hög kvalitet på såväl sömnaden som materialet.