Designa Din egen Drömklänning!

Du kan boka tid hos oss så hjälper vi dig annars göra din beställning via mail.

Tjänsten ger dig möjlighet att designa din klänning direkt efter dina önskemål om det så skall vara spets, organza, lång släp, kort kjol, vit, ivory osv. Du får möjligheten att lägga ihop olika modeller och göra en perfekt handplockad modell efter eget tycke och smak. 

Designa egen brudklänning kostar 8500:- med undantag för väldigt enkla eller korta.

Frakt tillkommer alltid med 160:-

Skriv även om du vill ha underkjol eller slöja och vilken och om du vill ha tyggarderob till din klänning så den inte dammar. Garderoben kostar 149:- och ar vår logga på.

Du kan även designa din egen slöja. Ofta väljer man att ha samma spets på slöjan som sin klänning man valt. Du väljer om den ska vara i flera lager , lång eller kort osv. Pris 990:-.

OBS: För Balklänning, tärnklänning m.m. 4500:- SE HÄR

Är du intresserad av en väldigt enkel klänning eller tex barn eller tärnklänning så får du ett lägre pris, maila för offert.

När du designar egen klänning har du helt öppet köp på denna trots att den är gjord för dig enligt dina önskemål och mått.

För att beställa egen designad klänning mailar du bilder, mått samt dina önskemål om designen. Du meddelar även om du vill betala med kort eller via faktura, och skriver med personnummer om du valt faktura. Väljer du faktura kostar det 49:- och då kommer fakturan i samband med klänningen.
Du kan använda MAX 5 st bilder så att det inte uppkommer några missförstånd angående design. 

 Det är lätt att lägga ordern på nätet men vill du hellre komma och få hjälp på plats så kan du:

Boka tid hos oss

Varmt välkommen!


Vi har sytt upp otroligt många "egendesignade" klänningar med mycket gott resultat och nöjda kunder. Vi har dessutom otroligt många överraskade kunder som inte var beredda på att få så fina klänningar som vi levererar.

Klänningarna sys i material av kvalitet,a alltid inbygda paddar för bysten samt "smala stålpinnar" så den är som en korsett. Det är mycket tyg och flera lager, absolut ingen lågbudget. Detta är samma tyg som används till klänningar ute i butiker, men där det säljs till mycket högre pris.

Även om klänningen är måttsydd och designad efter dig har du ändå ÖPPET KÖP. Du kommer aldrig behöva betala för en klänning du inte är nöjd med, utan då gör vi naturligtvis om klänningen eller makulerar ordern.

NU KAN DU ÄVEN SE EXEMPEL PÅ VÅRA SPETSTYGER HÄR